<3

Jag saknar dej.. Kom hem<3

Kvällsdopp

Hejsan!

Jag har nästan precis tagit ett kvällsdopp. Det är 20 grader i vattnet. Ganska härligt.
Men det är ganska grunt just där vi ligger. Och på botten är det massvis med tång. Jag har fobi för alla slags sjöväxter.
Så jag är jätterädd för att nudda de. Jag ligger väl i en sekund och sprattlar bara. Sen åker jag upp som en raket. Haha!

Jag just nu.
Osminkad och naturlig.


Vi hörs lite senare eller något.

Puss å Kram L.


God kväll! Vi har precis ätit en god midd...

dsc00701 (MMS)

God kväll! Vi har precis ätit en god middag ute i kvällssolen. Det är ca 28 grader just nu. Vilket är väldigt varmt, eftersom att det är så pass sent. Vi åkte ifrån ekskär idag vidare till lilla lagunen. Men det blåste bara mer och mer där. Så vi la loss och åkte istället till norrgårdsviken i lådnafladen. Där ligger vi nu. Jag rekommenderar verkligen att åka hit. Det är mysigt, ganska vindstilla och vädret är super just nu. Kan det bli bättre? Lite senare ska vi kolla på någon film. Vilken vet jag inte än. Men det får vi väl se. Vi hörs. Ha det bra!


God kväll! Vi sitter på ingmarsö just nu o...

dsc00675 (MMS)

God kväll! Vi sitter på ingmarsö just nu och ska snart åka hem. Maten var jättegod. Pappa fyller år idag. Därför åkte vi hit. Grattis på födelsedagen pappa! Jag älskar dig! Senare ska vi nog kolla på någon film eller något. Vi hörs senare! Ha det bra!


Jag lyssnar på din låt nu, cornelia. Det k...

Jag lyssnar på din låt nu, cornelia. Det känns fortfarande som du finns kvar här på jorden. Som om du ligger hemma och väntar på mig. På att jag ska ta upp dig och låta dig springa runt lite i soffan och skratta lite när du gulligt och glatt springer omkring. Men jag vill inte förstå att du är borta. Jag har inte kommit över det. Varje gång någon börjar fråga eller prata om dig så gråter jag floder inombords. Alla verkar tro att jag tar allt det här hyfsat bra. Men det har jag inte. Jag kunde inte bara gråta. Det är inte många som älskar sina hamstrar så mycket som jag älskar dig. Alla tycker att hamstrar bara är ett husdjur man inte behöver bry sig om eftersom dom inte är lika mycket värda. Men det är fan inte sant ! Du var något extra cornelia. Du var mitt allt. Jag kunde sitta och stirra på dig hur länge som helst när du sprang runt i buren. Det har gått långt tid nu. Nästan exakt en månad va? Inget djur kommer någonsin ersätta dig. Även om jag skaffar något djur. Jag har tänkt skaffa något djur när skolan börjar igen. Men du kommer alltid vara bäst! Gud, jag trodde verkligen att du skulle klara det. Du kämpade ju verkligen. Faaaaan, att jag inte märkte det tidigare. Då kanske du skulle levt idag. Jag har haft massa skuldkänslor. Och din bur står kvar.. Ostädad.. Det kommer krävas mycket innan jag kan städa den. Jag kommer gråta floder. Ahh, varför skulle det här hända just dig. Du förtjänar det inte! Du var ju för i helvete den snällaste och bästa hamster man kunde ha! VARFÖR?! Fan, cornelia.. Jag saknar verkligen dig. Vila i frid, gumman! Jag älskar dig!


God kväll! Jag sitter just nu med Ricky oc...

dsc00671 (MMS)

God kväll! Jag sitter just nu med Ricky och Nok och spelar något gammalt uppsala-spel som låg här i båten. Vi har precis ätit goda kvällsmackor som bestod av knäckebröd och abborre samt vitlökssås. Så nu har vi allihopa dålig andedräkt. ;-) senare kanske vi kollar på någon film eller något. Just det. Tidigare idag åkte anita hem. Så nu är vi bara familjen. Men nu måste jag återgå till spelet. Det går inte speciellt bra för mig. Ha det bra så länge!<3


God kväll! Just nu sitter jag och några an...

dsc00664 (MMS)

God kväll! Just nu sitter jag och några andra i en kompis båt. Det var ju, som alla vet, midsommar idag. Förlåt, verkligen för dålig update dom senaste dagarna. Men jag ska försöka förbättra mig. Jag har faktiskt kört lite båt idag. Hoppade i vågor och så. Riktigt nice! ;-) Imorgon ska vi väl basta, kanske åka och köpa glass. Jag kan tyvärr inte sola så mycket. För jag brände mig igår. Har riktigt ont i min rygg. Det svider. Men nu på vi väl fortsätta spela kort eller något. Vi hörs imorgon. Ha det bra! <3


Hejsan! Jag ligger just nu och solar. Jag ...

dsc00656 (MMS)

Hejsan! Jag ligger just nu och solar. Jag har precis bastat. Det var väldigt härligt. Jag hoppas på att jag får lite färg på kroppen. ;-) Det kommer nog bli mest mobilinlägg. Men det går väl bra? Men vi hörs lite senare. Ha det bra!<3


Packning

Hejsan!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Jag måste ju gå upp i hyfsad tid imorgon. För då åker vi ju! Det ska bli så himla skönt att komma ut i skärgården och bara slappna av.

Jag bloggar iallafall mer imorgon. Jag har ju som sagt tillgång till internet i båten. Så det är najs.

Min packning:

Jag har hållt på och packat hela kvällen. Jag är väldigt envis om att allting ska med.



Vi hörs imorgon!

Puss å Kram L.


-.-

God kväll!

När jag och Jessica skulle åka hem idag så började jag må illa och få ont i huvudet samt känna mig allmänt trött. Men det försvann inte. Illamåendet försvann väl lite efter ett par timmar. Men jag har fortfarande jätte ont i huvudet och så. Inte roligt.. Det är väldigt jobbigt. Jag tror jag ska lägga mig och sova en liten stund. Det sägs ju att sömn är den bästa medicinen. Efter det måste jag packa klart.

Jag har ingen aning vad det beror på. Men det kanske är att det har hänt så mycket den senaste tiden. Det har varit mycket bråk och sånt.
Nej, men jag tror inte det är p.g.a det.

Gammal bild.

Usch, jag saknar verkligen inte vintern!


Vi hörs senare!

Puss å Kram L.


Fältöversten

Hejsan!

Jag ska snart till fältöversten och möta Jessica. Jag har lite saker att göra idag. Men jag kan nog vara med henne en snabbis. Det skadar väl aldrig?

Vi hörs sen!

Puss å Kram L.


bilder från sjösättningen

God kväll!

Har inte kunnat tillbringa så mycket tid framför datorn idag. Jag har haft lite saker att ta hand om. Som b.la köpa present till pappa. Han fyller år på måndag.

Imorgon måste jag packa och lite sånt. För jag åker ut med båten i två veckor. Vi ska som vanligt åka till ekskär. Men jag antar att vi åker vidare sen på tisdag eller något. vi får se. Men jag kommer självklart att blogga under tiden. Jag hoppas på att bli brun. Ska sola varje minst en liten stund varje dag.

Men jag ska iallafall träffa Sandra en stund imorgon också. Vi måste prata ut om lite saker.

Men här kommer iallafall lite bilder från sjösättningen.






Ska nog ta och lägga mig. Vi hörs imorgon!

Puss å Kram L.

Najs

God morgon!

Imorse vaknade jag av en solig morgon. Men nu känns det som det redan börjar mulna.
Typiskt! Jag som hade tänkt lägga mig och sola ett tag. För det hinner man ju inte med hemma. Då är man ju med kompisar och allt sånt. Men jaja.. På tisdag eller onsdag åker vi ut med båten i två veckor. Najs!
Då ska jag sola! Det kan ni ge er på! ;)

Jag just nu!
Även fast jag har varit vaken ett bra tag så känner jag mig helt nyvaken.


Senare så skjutsar de över mig och Ricky med båten till Bosön. Därifrån åker vi hem själva. Tur att jag inte lämnade busskortet hemma då. Var faktiskt nästan på väg att göra det. Jag tror jag åker hem till pappa. Jag måste byta om och sminka mig och sånt. För jag är ju så klantig så jag först glömde min sminkväska hos pappa. Sen har jag inte orkat hämta den. Det har hänt massa andra saker. Och igår glömde jag mitt gamla smink, som jag har använt dom senaste två veckorna, hemma.

Men vi hörs senare!

Puss å Kram L.

Corny big ;)

God kväll!

Vi åkte till landet idag och sjö-satte båten. Vi har ju en ny båt. En lite större. Det var roligt att prov åka den. Vi åkte in till waxholm och köpte glass. Väldigt härligt!

Just nu sitter jag iallafall och äter corny big. ;)

På väg till waxholm.
Jag var inte riktigt berädd. Men jaja..
Imorgon kommer fler bilder på båten och sånt. För jag glömde mobilsladden hemma.




Corny big.
peanut-chocolate



Vi hörs!

Puss å Kram L.

Linnea talar ut..

Jag vill inte lyssna på vad ni säger. Jag vill inte tro att det är sant.
Alla rykten som går om honom måste inte vara sanna. Sandra, hur kan du vara helt säker på att han playade dig?
Visst, du har massa bra exempel. Men so what? Jag tror fortfarande inte han gjorde det. Ser du inte själv att han inte är en sån person?
Låt inte våran vänskap förstöras pga honom. Jag ber dig! Tycker du våran vänskap bara ska blåsa bort så här... Men du kanske inte bryr dig ett skit längre. Vi kanske var dina extra-vänner medans Greta var borta, eller?
Och du kanske säger allt det här av ren avundsjuka?
Jag hoppas iallafall att jag väljer rätt..

*gääsp*

God morgon!

Även fast jag vaknade för ca en timme sen så är jag fortfarande jätte seg. Jag känner mig helt trött och allting. Var uppe till ca 4 igår. Men vad finns det att göra så sent? Ingen är inne på facebook eller msn. Och dom flesta sover ju. Men jaja, jag vet inte riktigt vad det var som höll mig vaken.

Snart ska jag väl hasa mig upp och fixa mig. Det är inte roligt väder. Mulet och kallt, usch!

Bild från när vi färgade sandras hår.


Puss å Kram L.

God kväll!

Hann inte blogga imorse. Jag gick upp hyfsat tidigt. Träffade faktiskt en kompis halv elva. Ganska tidigt va? ;)

Aja, jag har inga direkt planer inför imorgon. Men vi får se vad som händer.

Just det. Har ni märkt att det här hänt nått med bloggen? Jag fattar inte vad som har hänt.. Men någonting är det ju. Hoppas det bli bra snart. Och det var en som nämde att jag skulle göra en ny design. Jag är inte så bra på det. Men jag får väl testa. Jag vill också ha en ny design.. Börjar tröttna lite. Men jaja,ska försöka fixa någon snygg.

Jessica och jag♥
Tack för att du står vid min sida. Jag älskar dej!


Vi hörs!

Puss å Kram L.

Gammal bild..

God kväll!

Jessica har nästan precis gått. Efter att ha varit på käppala gården en liten stund åkte vi hem till mig. Och här har vi tillbringat resten av kvällen. Vi hade väldigt roligt. Men tyvärr tog vi inga bilder.

Jaja, i morgon ska jag iallafall först träffa en kompis. Jag vet inte hur länge jag ska vara med honom. Men vi får se. Efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag hittar väl på något.

Gammal bild i helgen på Juldus och mig.
Det handlar väl om att bjuda på sig själv?


Vi hörs!

Puss å Kram L.

ÄNTLIGEN INTERNET!

God kväll!

Nu har vi äntligen fått internet. Jag är så glad. Uppdaterningen kommer lugnt bli bättre nu. Jag lovar!  Och eftersom det är sommarlov så är det ju inte lika stressigt som det var innan. Så då hinner jag med bloggen med. Jaja, jag har iallafall mycket att berätta. Men jag orkar inte skriva allt eftersom det skulle bli en väldigt lång text.

Så jag förklarar det mesta med bilder istället.

En bild från Isas fest i fredags.
Vi tog mycket mer bilder. Men allt var flummbilder. (även den här)


Det slutade med Vattenkrig..
Told ya.. Bara flummbilder..


Jag och Jessica färgade även håret på Sandra.
Före..


Resultatet
...Efter


Men nu ska jag fixa mig. Ska träffa lite kompisar snart. Vi hörs!

Puss å Kram L.

Jessica bloggar <3

hejsan alla läsare..

Det är Jessica som skriver, ja.. I går så sov ju jag och Linnea hos Sandra. Vi hade JÄTTE kul, faktist. Idag har vi inte gjort så mycket. Typ sminkat oss och fixat lite grejer.. Senare ska vi på bio och se "Remember me" Den verkar jätte bra. Är det kanske någon som sett den?

Aja.. Nu ska vi äta lite frukost, pussar och kramar//Jessica <3333


(kanske någon bild, senare..)

Det har hänt lite saker, återkommer senare.. </3

Hos Juldus!

God kväll!

Det känns som om jag inte har bloggat på evigheter. Vårt internet har tyvärr pajat helt nu. Men på måndag ringer mamma och beställer ett nytt. Just nu är jag hemma hos juldus. Ska sova här.
Jag har massor att berätta. Jag var på fest igår. Och vi hade verkligen jätte roligt.

Berättar mer om allt det sen. Jag har en del saker att reda ut också. Så ska ta och ringa en viss person nu. Vi hörs senare.

Gammal bild på Juldus, Jag och Gabbi.♥


Puss å Kram L.

Schools out!

God kväll!

Jag kom nästan precis hem från käppala gården.

Idag var ju skolavslutningen. Nu har vi sommarlov! Skönt!

Jag är ganska trött. Så jag orkar inte skriva något långt inlägg. Men jag låter bilderna berätta. :)

Jag och Jessica!

Bilden är ej redigerad, endast omgjord till svartvit..



Jag på väg till skolan.

Nu får ni se hur klänningen ser ut!


I klassrummet efter själva avslutningen!




Jessica!♥

glitter som man kan använda på naglar, i håret och som smink.

Kim var jätte gullig som gav mig det! Tack så jätte mycket!♥





Vi hörs senare!

 

Puss å Kram L.


dansgruppen

God kväll!

Jag ska snart lägga mig. Måste upp hyfsat tidigt imorgon. För Kim ska locka mitt hår. :)

Det är så snällt att hon ställer upp för mig.
Imorgon får ni se min klänning också.
Det ska bli roligt att ha dom nya skorna och klänningen. (a)

Men mer kommer imorgon.

Nästan hela dansgruppen!♥
Bilden är tagen i Söndags..


Nu måste jag börja fixa mig. Vi hörs imorgon!

Puss å Kram L.


Avslutning imorn!

Hejsan!

Jag ska snart iväg till mamma. Där jag ska fixa naglarna på Nok. (Igår fixade min moster Kim mina naglar. Visar upp senare!)
Internet krånglade som vanligt igår. Så jag kunde tyvärr inte blogga. Men nu är jag hos pappa. Och då funkar det utmärkt!

Imorgon är det skolavslutning! Jippi!

Det är så skönt att slippa skolan och alla läxor ett tag.

Jag igår!

Helt osminkad...


Puss å Kram L.

 


Nu är klänningen klar!

Resultatet får ni se på onsdag.


Puss å Kram L.

Mobilblogg

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag sådär... Snart ska jag gå till bussen. Jag har ju show idag med. Jag och sara kommer förmodligen ta mer bilder idag. Ni får se senare! Ha det bra!

Dramatisk kväll

God kväll!

Det har varit en ganska dramatisk kväll.. Jag vill helst inte gå in på detaljer. Men det hände lite grejer. Men jag kan säga att jag fick ganska ont. Mer vill jag inte säga. Det är inte så lämpligt att ta upp edt här. Pga några andledningar.

bortsätt från kvällen har dagen varit toppen! Dagen började med en lång sovmorgon. Sedan åkte vi och köpte en mobil till mig. En aino..
Jag är väldigt glad. Och det är superbra tycker jag, 8.1 megapixel+ blixt.

På showen gick det hyfsat bra. Men jag hade iallafall jätte roligt. Och det är ju det som är huvudsaken. Om man gör ett enstaka fel, spelar ingen roll.

Jag tog självklart lite bilder med mobilen.
Enjoy!

Jag i klädd i kläderna till "seven nation army"
Bilderna vi tog blev inte så bra. Våra händer skakade jättemycket när vi skulle ta bilderna av någon anledning..


Sara klädd i "seven nation army"
som sagt, bilderna blev suddiga..








Sist men inte minst, en bild på Jessica.
...För att ni ska får se hur kvalitén är!


Vi hörs sen! Nu ska jag fortsätta leka med min mobil. ^^

Puss å Kram L.

Shoes

Jag köpte nya skor innan jag åkte till Nacka idag.
Vad tycks?
Sorry, för dålig bild.


Puss å Kram L.


Mycket

God kväll!

Asså uppdateringen har verkligen varit dålig den här veckan. Men ni kanske förstår att det är mycket nu inför sommarlovet. Som bl a inlämning av massa saker, Sy klänning, köpa skor...
Och nu hela helgen har jag ju uppvisning. Så jag kommer nästan inte ha tid med så mycket den här helgen. Men imorgon kanske jag ska köpa en ny mobil. Vi får se om vi hinner innan showen. :)
Jaja, jag ska iallafall snart hoppa in i duschen.

Men först lite kort om i onsdags.

Jessica♥


Haha, oj, var nog inte riktigt beredd...






Hinner inte lägga upp fler bilder. Vi hörs senare!

Puss å Kram L.


Dance

hejhej!

det här blir ett snabbt inlägg. Jag har repetion snart. Och jag måste hinna köra igenom danserna. Det är lite jag har glömt tror jag.
Vi hörs senare! Och då berättar jag även om igår.

En av mina ego-pics i Thailand.

Saknar verkligen!


Puss å Kram L.


Ice-cream

Hejsan!

Är just nu hemma hos anita. Vi sitter och äter glass. ;)
Snart ska vi iväg till hustegaholm. Men först måste jag hem och sminka mig och sånt.

När jag kommer hem sen efter så ska jag följa med och hämta min moster Kim och hennes pojkvän Mario. Dom flyttar hem från England. Det är väldigt roligt att dom flyttar hem igen. Hennes son Alex kom hit förra veckan.
Vi ska åka och hämta de kl 11 då är vi där ca 1. Och sen kanske vi kommer hem vid 3 eller något. Så jag kommer vara väldigt trött i skolan imorgon.

Men jag bloggar senare med bilder och sånt.

Osminkad ;)
Vi simmade i skolan idag, därför har jag inget smink på mig.


Vi hörs sen!

Puss å Kram L.

Ritter sport

God kväll!

Sitter just nu med en Ritter sport och njuter av tanken att det är sommarlov om bara några dagar.

Imorgon är det sista tjejkvällen på Nova. Och då ska vi åka till hustegaholm och paddla kanot och grilla. Mysigt!
Vi kommer självklart att ta massa bilder. Men dock kommer update'n inte bli så bra. Men det gottgör jag ju med bilder sen.

Gammal bild.
Jag bakar kladdkaka om någon undrar... :)


Puss å Kram L.

Gulligt

Hejsan!

Förlåt för den sämsta uppdateringen. Men det är ju lite saker man måste ta hand om innan sommarlovet. Det är ju bara två "riktiga" skoldagar kvar nu. Iiih!

Men jag ska ut en liten stund nu. Vi hörs när jag kommer hem. Och då kommer en dagens fråga också.

Kika in senare ikväll!♥

Kolla vad min kompis gjorde till mig.
Så himla gulligt...


Puss å Kram L.

RSS 2.0